Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
27 files van totaal 87 km

13-Jarig meisje vermist in Vlissingen

Toegevoegd: 09-10-2023, 19.48 uur
13-Jarig meisje vermist in Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – In Vlissingen is een 13-jarige meisje vermist. Ze is vertrokken op een grijze damesfiets. Met tips over de verblijfplaats van dit meisje kan gebeld worden met 112.


De politie deelde omstreeks 19.15 uur via Burgernet de oproep om uit te kijken naar het vermiste meisje. Het meisje heeft een lichte huidskleur en is 1.60 meter lang. Ze heeft donkerblond half lang haar.

Op het moment van de vermissing droeg het meisje een blauw spijkerjasje en een spijkerbroek. Ook had ze witte schoenen aan. Het meisje is vertrokken op een grijze damesfiets met een voordrager. Met tips over de mogelijke verblijfplaats van het kind kan gebeld worden naar 112.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren