Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 9 km

14-Jarige jongen al enkele uren vermist in Middelburg

Toegevoegd: 10-10-2023, 19.32 uur
14-Jarige jongen al enkele uren vermist in Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – In Middelburg is al enkele uren een 14-jarige jongen vermist. De jongen heeft opmerkelijke vlekken in het gezicht. Met tips over de mogelijke verblijfplaats van deze jongen kan gebeld worden naar 112.


Politie deelde omstreeks 17.00 uur via Burgernet de oproep om naar deze jongen uit te kijken. De jongen wordt vermist vanuit de omgeving van de Schroeweg. Het gaat om een blanke jongen. Volgens de politie heeft de jongen opvallende vlekken in het gezicht. Hij heeft donkerblond kort haar en draagt een oorbel in één oor.

Op het moment van de vermissing droeg de jongen een zwarte trui met een lange mouw. Op de trui staat een afbeelding van een vleermuis met de tekst ‘motion less in white’. De vermiste draagt een blauwe spijkerbroek en zwarte schoenen. Met tips over de verblijfslocatie van deze jongen kan gebeld worden naar 112.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren