Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gratis controle AED's vanwege Restart a Heart Day

Toegevoegd: 11-10-2023, 18.31 uur
Een Automatische Externe Defibrillator (AED)
Een Automatische Externe Defibrillator (AED)
© Foto: Pixabay / Elien Smid
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Vanwege 'Restart a Heart Day' op 16 oktober biedt het Middelburgse bedrijf BHV Training Zeeland eigenaren van Automatische Externe Defibrillatoren (AED's) éénmalig een gratis controle en onderhoudsbeurt voor hun AED. Ook worden indien nodig gratis eventuele software-updates uitgevoerd. Daarnaast worden verbandkoffers gratis gecheckt.


"Restart a Heart Day is opgezet om wereldwijd bewustzijn te creëren over de cruciale rol van reanimatiecursussen en het gebruik van Automatische Externe Defibrillatoren (AED's) bij het redden van levens", zo licht Albert Dijkstra van het bedrijf toe. Volgens Dijkstra is het doel van de actie om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk AED's te allen tijde inzetbaar zijn. "Door regelmatige controles kunnen eventuele problemen tijdig worden opgemerkt en verholpen, waardoor de effectiviteit van de AED's wordt gewaarborgd."

Via de gratis controles wil het bedrijf de gemeenschap aanmoedingen om verantwoordelijkheid te nemen voor de veiligheid van hun omgeving, zo stelt Dijkstra. Op de website van het bedrijf valt te lezen welke AED's en verbandkoffers gratis worden gecontroleerd. Aanmelden voor een controle wordt gewaardeerd maar is niet verplicht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren