Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
29 files van totaal 81 km

Onderzoek na vondst dode in bos Koewacht

Toegevoegd: 13-10-2023, 11.03 uur
Door: Roland de Jong

KOEWACHT - In een bosgebied bij Koewacht is vrijdagochtend een stoffelijk overschot gevonden. De politie is een onderzoek gestart naar de identiteit van het slachtoffer en de oorzaak van het overlijden.


Het levenloze lichaam werd omstreeks 08.40 uur ontdekt op een perceel aan de Kievitendreef. In eerste instantie werden nog twee ambulanceteams en een traumahelikopter opgeroepen, maar al snel bleek dat de hulpdiensten niet meer voor het slachtoffer konden doen. Hierop werd een plaats delict ingesteld en werd de omgeving afgezet met linten.

Op dit moment is de Forensische Opsporing van de politie bezig met sporenonderzoek. Ook de tactische recherche is ter plaatse bij de vindplaats. Een deel van het bosgebied is momenteel niet toegankelijk voor publiek.

Later meer

Zie ook:

Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Drica (13-10-2023 om 11:15)
Jammer alweer RIP sterkte aan de nabestaanden en hulpdiensten
Cookie-instellingen beheren