Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km
-->

Duiker overleden bij incident Wolphaartsdijk

Toegevoegd: 14-10-2023, 15.29 uur
Door: Eugène Harthoorn

WOLPHAARTSDIJK – Bij een incident bij het Veerse Meer ter hoogte van Wolphaartsdijk is zaterdagmiddag een duiker komen te overlijden. Een traumahelikopter kwam ter plekke.


De duiker raakte omstreeks 13.45 uur onwel bij het te water gaan bij de duikersplaats aan de Inlaag. Direct werden twee ambulances, meerdere eenheden van de politie en een traumahelikopter opgeroepen.

Ter plaatse aangekomen hebben de hulpverleners, samen met omstanders, zich over het slachtoffer ontfermd. Bij de reanimatie van de man werd onder andere een LUCAS gebruikt. Deze machine neemt de hartmasssage over.

Na ongeveer een uur zijn de hulpdiensten, waaronder de traumahelikopter retour gegaan. De politie laat desgevraagd weten dat ondanks de hulp de duiker is komen te overlijden.

Videomateriaal volgt

Zie ook:
-->

Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren