Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Man (26) gezocht in Vlissingen

Toegevoegd: 15-10-2023, 14.13 uur
Man (26) gezocht in Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN - De politie is in Vlissingen op zoek naar een 26-jarige man met een donkere huidskleur. Met tips over de verblijfplaats van deze man kan gebeld worden naar 112.


De politie deelde omstreeks 13.05 uur de oproep via Burgernet om uit te kijken naar deze man. Het gaat gaat om een man met een donkere huidskleur, aldus de politie. Hij heeft kort krullend haar. De man wordt gezocht in de omgeving van de Piet Heinkade.

Op het moment van de vermissing droeg deze man een blauwe trainingsbroek en een zwart t-shirt. De politie roept op om deze man niet zelf te benaderen. Bij tips wordt gevraagd direct het alarmnummer 112 te bellen. Omstreeks 14.00 uur deelde de politie dat de man nog niet aangetroffen was.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ninja (17-10-2023 om 19:33)
Zwarte jas, zwarte broek, zwarte schoenen, zwarte sokken, zwarte hoofd, zwarte pet, zwarte auto, zwarte..... heey wacht eens? Het is schaduwman!
Miranda (15-10-2023 om 17:58)
Moet ik die herkennen?
Cookie-instellingen beheren