Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Overleden man Rilland stierf natuurlijke dood

Toegevoegd: 16-10-2023, 08.46 uur
Na uitgebreid onderzoek bleek dat de man een natuurlijke dood stierf,
Na uitgebreid onderzoek bleek dat de man een natuurlijke dood stierf,
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

RILLAND – De man die zondagavond overleed bij een incident bij de visvijver bij Rilland stierf een natuurlijke dood. De politie deed uitgebreid onderzoek.


Omstreeks 20.15 uur raakte de man uit Ossendrecht te water bij de vijver aan de Bathseweg. Hoe dit heeft kunnen gebeuren, is nog niet bekend. Direct kwamen de hulpdiensten in actie om het leven van de man te redden. Dit mocht echter niet baten. De man overleed ter plekke.

De politie startte een uitgebreid onderzoek op. Hierbij werden onder andere sporen bekeken. Dit onderzoek heeft tot ongeveer 02.00 uur geduurd. Volgens de politie is het slachtoffer een natuurlijke dood gestorven.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren