Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Persoon gewond na val van dak in Middelburg

Toegevoegd: 16-10-2023, 10.14 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een man is maandagochtend gewond geraakt toen hij op een erf aan de Veerseweg (N663) in Middelburg van een dak viel. Het slachtoffer is met spoed naar een ziekenhuis gebracht.


Het slachtoffer was vermoedelijk met werkzaamheden bezig toen het rond 09.25 uur misging. Nadat was gemeld dat de man naar beneden was gevallen, werden meerdere politie-eenheden, twee ambulanceteams en een traumahelikopter opgeroepen.

De helikopter kwam uiteindelijk niet ter plekke. Volgens een politiewoordvoerder was het slachtoffer aanspreekbaar. Ambulancemedewerkers hebben de man met spoed overgebracht naar een ziekenhuis.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (18-10-2023 om 07:48)
Sterkte voor deze man en familie.
Cookie-instellingen beheren