Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 9 km

Brandmelding ADRZ Goes blijkt mee te vallen

Toegevoegd: 23-10-2023, 12.51 uur - Update: 23-10-2023, 13.33 uur
De situatie bleek al snel heel erg mee te vallen.
De situatie bleek al snel heel erg mee te vallen.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

GOES - De hulpdiensten zijn maandag aan het begin van de middag massaal uitgerukt nadat vanuit ziekenhuis Adrz in Goes melding was gemaakt van een mogelijke brand. Al snel bleek de situatie erg mee te vallen.


Een flink aantal brandweerwagens werd rond 12.30 uur opgeroepen. Al snel werd GRIP1 afgekondigd om de hulpverlening te kunnen coördineren. Rond 12.45 uur werd GRIP1 echter alweer beëindigd en vertrokken de meeste brandweerwagens ook weer. Ter plekke werd namelijk alleen rook waargenomen maar geen brand. Brandweerinzet bleek niet nodig en de technische dienst van het ziekenhuis handelt de zaak verder af. Ook de eerste ingezette bluswagen was rond 13.00 uur alweer vertrokken.

Eerder meldde de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) dat de betreffende afdeling uit voorzorg werd ontruimd maar dat blijkt niet te kloppen. Niemand hoefde geëvacueerd te worden, zo laat de VRZ nu weten.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R.A.J. van de Bank (23-10-2023 om 21:52)
"" Waar rook is vuur" ,maar hier bleek alleen rook te zijn. Gelukkig maar! Wel een goed oefening. Dus goed evalueren en het alarmplan -eventueel=aanpassen! Het gaat immers om veel personen die i geval van "brand NIET zelfredzaam zijn. Trouwens de meeste slachtoffers komen door -giftige-rook in de probleemn!
Cookie-instellingen beheren