Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Sigaretten buitgemaakt bij inbraak tankstation Oostburg

Toegevoegd: 25-10-2023, 12.47 uur
Sigaretten buitgemaakt bij inbraak tankstation Oostburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

OOSTBURG - Bij een inbraak bij het Esso-tankstation aan de Bredestraat in Oostburg zijn in de nacht van maandag op dinsdag meerdere sloffen sigaretten buitgemaakt.


Volgens de politie vond de inbraak rond 03.15 uur plaats. "De deur van het pand was ontzet en er zijn diverse goederen meegenomen", zo laat de politie weten. De politie is een onderzoek gestart. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

Getuigen worden verzocht zich te melden bij de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wasteverwachten (25-10-2023 om 14:28)
Dit zat er aan te komen. Sigaretten en shag worden duurder en zijn makkelijk te verkopen. Het criminele circuit verplaatst zich. In Australië zijn tabakswinkels al jaren het slachtoffer van berovingen en de zwarte markt viert hoogtij. Onze regering wil naar het Australische voorbeeld handelen maar denkt ,zoals gewoonlijk, niet na over de gevolgen.
Cookie-instellingen beheren