Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 50 km

Medische noodsituatie, veel hulpverleners op de been

Toegevoegd: 26-10-2023, 07.47 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Vijf politie-eenheden en twee ambulanceteams zijn donderdagochtend ingezet bij een melding van een medische noodsituatie in Vlissingen.


Vanuit een appartementencomplex aan de Van Dishoeckstraat kwam rond 05.55 uur een 112-melding. Binnen enkele minuten werd ook het team van de Rotterdamse traumahelikopter Lifeliner 2 ter plekke gevraagd. Uiteindelijk bleek de inzet van de twee ambulanceteams en een officier van dienst geneeskundig voldoende om het incident af te kunnen handelen. De helikopter werd niet ingezet.

​Na de melding werden ook vijf politiewagens ter plekke gestuurd. De politie verleende assistentie en zette af en toe tijdelijk de straat af zodat de ambulancemedewerkers hun werk goed konden doen. Kort na 07.00 uur werd de patiënt met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Vijfentwintig minuten later waren alle hulpverleners vertrokken.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Belast (30-10-2023 om 16:12)
Misschien waren twee politieauto’s genoeg, komdan de anderen ergens anders ingezet worden.
Ad Jonkers (26-10-2023 om 17:06)
@Jac Een helder betoog waarmee ik het volkomen eens ben. Goed verwoord en de spijker op zijn kop!
Jac (26-10-2023 om 12:10)
Toch fijn dat wij in NL nog goede medische nood hulpverlening hebben als het nodig is. Helaas staat deze hulp gruwelijk onder druk en de aanrijtijden zitten in een neerwaartse spiraal. Niet alleen door de steeds groter wordende verkeersdrukte maar ook door de commerciële zienswijze betreffende deze hulp. Sommige dingen kosten gewoon veel geld en ga je niet op verdienen. Wil je dit wel doen, gaat dit ten koste van de service, zoals blijkt..... Hoop dat ik ze nooit nodig ga hebben maar fijn dat ze er zijn. Dikke veer voor de hulpverleners op de werkvloer.
Cookie-instellingen beheren