Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 9 km

Handhavers onwel bij gaslekkage Serooskerke (S)

Toegevoegd: 26-10-2023, 23.08 uur
Twee medewerkers van de handhaving raakten onwel.
Twee medewerkers van de handhaving raakten onwel.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

SEROOSKERKE (S) – De brandweer is donderdagavond ingezet voor een gaslekkage bij de Schelphoek bij Serooskerke op Schouwen-Duiveland. Twee handhavers raakten onwel.


De lekkage werd omstreeks 21.10 uur bij de brandweer gemeld. De brandweer van Burgh-Haamstede kwam zonder spoed ter plaatse. Ter plekke bleek dat er daadwerkelijk sprake was van een gaslekkage. Twee medewerkers van de handhaving raakten onwel nadat zij door de gaslucht waren gereden, aldus de brandweer. Zij zijn onderzocht door het opgeroepen ambulancepersoneel. Geen van beide hoefde mee naar het ziekenhuis.

De brandweer heeft het parkeerterrein afgezet. Hierop zijn er meerdere metingen uitgevoerd. De netbeheerder is ter plaatse gekomen om het lek te dichten. Hiervoor werd de hoofdleiding afgesloten.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
adm test (27-10-2023 om 21:26)
Amen
Toon (27-10-2023 om 17:04)
Die handhavers gaan ook steeds meer zich met van alles bezighouden. Denken toch al dat ze volwaardige Politiemensen zijn. Dat zijn ze echt niet. Ze zijn in principe voor een bepaalde en beperkte controle/toezicht aangesteld, maar ze doen zich zo graag voor als echte politie, terwijl ze daar absoluut niet voor zijn geselecteerd en derhalve meestal een veel te lage opleiding hebben. Hebben ook dikwijls niet de vaardigheden om met mensen om te gaan. Kortom van weinig waarde in de opsporingswereld en de opsporing.
mar (27-10-2023 om 10:15)
@Jaap, kunnen zij de lek niet gerapporteerd hebben, nadat ze er doorheen waren gereden.
Timsalabim (27-10-2023 om 08:22)
Ik vraag mij af wat die handhavers kwamen doen eigenlijk…. Kijken wiens schuld het was en dan een bon schrijven zeker?
Jaap (27-10-2023 om 01:38)
Onderwinds aanrijden, en dan ook nog eens met een BENZINE MOTOR wars door een GASwolk rijden. Deze blauwe testbuisjes mogen van geluk spreken dat ze het niet erger hebben gemaakt.
Cookie-instellingen beheren