Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Tandenstoker tussen de deur? Inbreker op de loer!

Toegevoegd: 29-10-2023, 10.52 uur
De tandenstokers zijn een mogelijke inbrekerstruc.
De tandenstokers zijn een mogelijke inbrekerstruc.
© Foto: Politie Basisteam Zeeuws-Vlaanderen
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN – Bij meerdere bewoners van Terneuzen werden tandenstokers tussen deuren en kozijnen aangetroffen. De politie zoekt getuigen.


De politie kreeg dit weekend de melding dat er tandenstokers tussen de deuren en kozijnen van woningen zitten. Volgens de politie kan dit wijzen op dat er mogelijk iemand wil kijken of er aanwezigen zijn.

De politie zoekt getuigen. Zij kunnen zich melden via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Drica (31-10-2023 om 10:56)
@IK Gewoon vastlijmen denken ze dat hun collega's al zijn geweest. Daarom is een buitenlicht die automatisch aanspringt geen luxe want zulke gasten staan niet graag in de schijnwerpers.
Ik (30-10-2023 om 08:20)
Ik zou die tandenstoker laten zitten. Laat ze maar komen. Dan de politie bellen en zeggen dat ze zonder toeters en bellen moeten komen. Nooit je eigen laten zien.
Mercedes (29-10-2023 om 14:48)
Jammer dat er geen werkkampen meer zijn om deze gasten na hun arrestatie aan het werk te zetten. Nu worden ze gepakt en dan ?? Ze weten niet wat ze op emotioneel vlak een bewoner aan doen. Vaak zijn het Oost Europese bendes die wisselen van personen, de pakkans is klein Gaat steeds beter met Nederland !!
Bennie (29-10-2023 om 11:28)
De floss criminelen zijn actief begonnen zo te lezen. Controleer uw huis.!!!!! Dit een geraffineerde manier van deze lui om aan geld te komen i.p.v. werken
Cookie-instellingen beheren