Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
42 files van totaal 129 km

Traumahelikopter ingezet voor reanimatie Vlissingen

Toegevoegd: 01-11-2023, 21.20 uur
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – De Rotterdamse traumahelikopter is woensdagavond ingezet voor een medische noodsituatie in een woning aan de Scheldestraat in Vlissingen. De patiënt is naar het ziekenhuis gebracht.


Een ambulance, meerdere eenheden van de politie en een verpleegkundige specialist van de ambulancedienst werden aan het begin van de avond opgeroepen voor de noodsituatie. Omstreeks 18.55 werd ook de Lifeliner 2 vanuit Rotterdam opgeroepen. Deze landde op de glooiing van de Boulevard ter hoogte van de Coosje Buskenstraat.

Na een geruime tijd hulp te hebben verleend, hebben de hulpverleners de patiënt naar de ambulance gebracht om naar het ziekenhuis van Goes gebracht te worden.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Onbekend (6-11-2023 om 08:57)
De persoon in kwestie doet het al met al goed, is ontwaakt uit de coma sinds eergisteren. Heeft wel pijn op de borst maar tot zoverre is dat het enige. Hij kan ze familie goed herkennen. Het is letterlijk een wonder zeker na een uur te zijn gereanimeerd. Hulpverleners hebben hun werk zeer goed gedaan.
Jac (2-11-2023 om 11:59)
Het kan echt wel anders maar onze bobo's hoog in de boom hebben alles kapot gecommercialiseerd. 30% overhead aan administratieve rompslomp bijvoorbeeld, heel erg niet oké. Farmaceuten die hun winstmarges bepalen aan het hand van waar ze denken mee weg te kunnen komen. enz enz. Het kan echt wel anders maar de mensen met de vinger in de pap willen niet anders, die verdienen er bakken aan. Los daarvan, hoop ik dat de persoon in kwestie het goed maakt en de hulp krijgt die hij nodig heeft. Goed werk weer voor de hulpverleners op de werkvloer.
Jose (1-11-2023 om 23:52)
@Mevrouw, in Middelburg hadden we ook een ziekenhuis wat lang geleden is gesloten. Moesten wij ook met onze medische problemen naar Vlissingen. Ook voor die snee in je vinger 's nachts. Nu heeft Middelburg de Hap maar als je door verwezen wordt moet je naar Goes. Is niet alleen hier hoor. Mijn dochter woont naast een ziekenhuis in den Haag maar voor spoed dingen moet ze 13 kilometer verder op zijn. Het kost allemaal zo verschrikkelijk veel geld. Het kan gewoon niet anders.
Mevrouw (1-11-2023 om 22:22)
Uiterst teleurstellend voor woorden dat er alsnog geen ziekenhuis in Vlissingen is waar wij Vlissingse burgers terecht zouden kunnen voor een noodsituatie al deze , nee onze Vlissingse burgers moeten naar Goes terwijl er een ziekenhuis in Vlissingen staat waar wij gewoon niet terrecht kunnen je zou maar in je vinger snijden om 3 uur snachts en niet eens naar een spoed ehbo kunnen hier in de buurt nee ze verwachten dat iedereen een auto heeft met een volle tank en maar eventjes naar Middelburg of Goes tijd uiten teleurstellend dit !
Cookie-instellingen beheren