Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Boom belandt op auto's in Burgh-Haamstede

Toegevoegd: 02-11-2023, 13.31 uur
Voor zover bekend raakte er niemand gewond.
Voor zover bekend raakte er niemand gewond.
© Foto: Brandweer Burgh-Haamstede
Door: Roland de Jong

BURGH-HAAMSTEDE - Bij de Burghseweg in Burgh-Haamstede is donderdagmiddag een grote boom omgewaaid en bovenop twee geparkeerde auto's beland. Voor zover bekend raakte er niemand gewond.


De brandweer van Burgh-Haamstede, die vanwege storm Ciarán al paraat stond op de kazerne, werd opgeroepen om de boom in stukken te zagen. Eerder werden de brandweerlieden van de post Burgh-Haamstede al ingezet voor een tak over de weg bij de Leliëndaleweg en een afgebroken tak in de Beatrixstraat.

Voor Zeeland geldt nog tot 17.00 uur code oranje. Daarna blijft het echter ook nog hard waaien en oppassen geblazen. Tot vrijdag 06.00 uur geldt nog waarschuwingscode geel.

Blijf op de hoogte
De alarmeringen van de brandweer volg je continu op P2000Zeeland.nl. Het meest recente weerbericht van het KNMI vind je hier.v


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren