Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Beknelden bij ongeval vrachtwagen-taxibusje A58 Goes

Toegevoegd: 03-11-2023, 13.56 uur - Update: 03-11-2023, 17.59 uur
In totaal zijn er drie personen gewond geraakt.
In totaal zijn er drie personen gewond geraakt.
© Foto: Roland de Jong
Door: Eugène Harthoorn

GOES - Bij een ongeval op de A58 bij Goes zijn vrijdagmiddag meerdere personen bekneld geraakt. Bij het ongeval waren een vrachtwagen en een taxibusje betrokken.


De brandweer, politie en ambulancedienst werden omstreeks 13.25 uur opgeroepen voor het ongeval tussen de invoegstrook vanaf de Deltaweg (A256) en de afrit naar Goes-Zuid. Ter plekke bleek dat de inzittenden van het taxibusje bekneld zaten in het voertuig. De brandweer heeft de slachtoffers uit hun benarde situatie bevrijd en overgedragen aan het ambulancepersoneel, zo meldt de Veiligheidsregio Zeeland.

In totaal zijn vier personen gewond geraakt, zo meldt de politie. De opgeroepen traumahelikopter werd ter hoogte van de Oosterschelde teruggestuurd naar de basis. De rijbanen in de richting van Kapelle zullen nog geruime tijd afgesloten zijn vanwege onderzoek door de politie en het verrichten van bergings- en opruimwerkzaamheden.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren