Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
40 files van totaal 119 km

Bestuurder taxi ongeluk A58 reed niet onder invloed

Toegevoegd: 04-11-2023, 09.53 uur
De politie heeft ter plekke uitgebreid sporenonderzoek gedaan.
De politie heeft ter plekke uitgebreid sporenonderzoek gedaan.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

GOES - De bestuurder van het taxibusje dat gisteren op de A58 bij Goes achterop een vrachtwagen reed, had geen alcohol of drugs gebruikt. Dat meldt de politie na onderzoek.


Het taxibusje reed rond 13.25 uur tussen de invoegstrook vanaf de Deltaweg (A256) en de afrit naar Goes-Zuid tegen de vrachtauto. Brandweerlieden kwamen ter plekke om de drie passagiers uit het voertuig te bevrijden. Ambulances hebben hen naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder, een 70-jarige man uit Den Haag, kon volgens de politie het ziekenhuis weer verlaten nadat hij medisch was onderzocht.

Agenten hebben bij de chauffeur een blaas- en speekseltest afgenomen. De bestuurder reed niet onder invloed van alcohol of drugs. Verkeersongevallenspecialisten hebben op de plaats van het ongeval onderzoek gedaan naar de toedracht van de aanrijding. De uitkomsten hiervan zijn nog niet bekend. De taxibus is meegenomen voor verder onderzoek.

De snelweg was urenlang dicht voor de hulpverlening, het onderzoek en de bergingswerkzaamheden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren