Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 33 km

Ongeval auto-vrachtwagen Oude Rijksweg (N289) Kruiningen

Toegevoegd: 06-11-2023, 13.34 uur
Door: Eugène Harthoorn

KRUININGEN – Een persoon is maandagmiddag gewond geraakt bij een botsing tussen een auto en een vrachtwagen bij Kruiningen. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeval gebeurde omstreeks 12.30 uur op de Oude Rijksweg (N289) bij Kruiningen. Door nog onbekende oorzaak reed een personenauto tegen de zijkant van een tegemoetkomende vrachtwagen. De politie, brandweer en ambulancedienst werden opgeroepen.

Of de brandweer ook is ingezet, is niet bekend. Het slachtoffer is door het ambulancepersoneel onderzocht en vervolgens meegenomen naar het ziekenhuis. De auto is afgesleept door bergingsbedrijf De Moor. De vrachtwagenchauffeur kon zijn weg vervolgen. Tijdens de afhandeling van het ongeval was de weg afgesloten.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Datdanwwerwel (6-11-2023 om 18:00)
Zo Mar wat een uitstekende conclusie van jou zeg, valt mee dat je de vrachtwagenchauffeur niet de schuld gaf. Ik zeg reageer dan niet
mar (6-11-2023 om 16:06)
Lijkt er op dat één van de twee van de rijbaan is afgeweken. Anders kan de linkerkant van de luxe auto niet in elkaar zitten en de linkerkant van de vrachtwagen
Cookie-instellingen beheren