Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Traumahelikopter ingezet voor bedrijfsongeval Koudekerke

Toegevoegd: 07-11-2023, 14.44 uur
Door: Eugène Harthoorn

KOUDEKERKE – Bij een bedrijfsongeval bij een bedrijf aan de Zwaanweg in Koudekerke is dinsdagmiddag een persoon ernstig gewond geraakt. De Rotterdamse traumahelikopter werd ingezet.


De hulpdiensten werden omstreeks 13.15 uur opgeroepen voor het incident. Door nog onbekende oorzaak raakte iemand ernstig gewond. De politie laat desgevraagd weten dat er sprake is geweest van een bedrijfsongeval. De politie, handhavers, ambulancedienst en de Rotterdamse traumahelikopter werden ter plaatse gestuurd.

Het slachtoffer is per ambulance naar de Schietbaan in Middelburg gebracht. Daar stond de traumahelikopter paraat om het slachtoffer naar Rotterdam te brengen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (8-11-2023 om 08:28)
Héél veel sterkte voor allen.
een Moeder (7-11-2023 om 19:06)
Veel kracht en sterkte voor allen
Cookie-instellingen beheren