Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Vier uithalers aangehouden, één zwaargewonde

Toegevoegd: 08-11-2023, 12.44 uur
Vier uithalers aangehouden, één zwaargewonde
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

RITTHEM - Op een bedrijventerrein aan de Denemarkenweg in Ritthem zijn vannacht vier vermoedelijke uithalers aangetroffen en aangehouden. Eén van hen had ernstige verwondingen, zo heeft de politie zojuist bekendgemaakt.


Een agent zag de mannen op het haventerrein en waarschuwde zijn collega's en medewerkers van de Douane en de Koninklijke Marechaussee. Al snel werden er drie verdachten aangehouden: twee 22-jarige mannen uit Den Haag en een 25-jarige man zonder vast woon- of verblijfplaats.

Kort daarna werd op het terrein een gewonde man aangetroffen die vermoedelijk deel uit maakte van de groep die net was aangehouden. Deze 42-jarige man uit Krimpen aan de IJssel is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. "Hij lijkt ernstig gewond te zijn", zo meldt de politie. De overige drie mannen zijn overgebracht naar het cellencomplex.

De Zeehavenpolitie doet verder onderzoek naar de zaak.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Drica (9-11-2023 om 10:33)
Hopelijk is de gewonde persoonlijk verzekerd tegen de ziektekosten/verblijf in het ziekenhuis. Door deze slecht geleverde werkzaamheden zal hun baas ze wel niet uitbetalen. Ik zag gisteren een item over deze contrabande. Blijkt dat de kust van Ierland ook al wordt gebruikt om die rommel te dumpen voor verder transport en ... . Deze 90kg lijkt alleen maar een afleidings hoeveelheid te zijn de grote boeven brengen ook offers om elders hun slag te slaan.
Ad Jonkers (8-11-2023 om 15:24)
Zijn de bananen de oorzaak van het onvoorziene ongeval?
WalterG (8-11-2023 om 13:28)
Hopelijk werkt zo'n onvoorzien ongeval vast en zeker beter demotiverend dan een taakstrafje.
Cookie-instellingen beheren