Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files
-->

Gewonden bij aanrijding N653 Kerkwerve

Toegevoegd: 10-11-2023, 13.18 uur
Door: Eugène Harthoorn

KERKWERVE - Bij een aanrijding op de Delingsdijk (N653) bij Kerkwerve zijn vrijdag rond het middaguur meerdere personen gewond geraakt. Twee personen zijn naar het ziekenhuis gebracht.


Nabij de kruising met de Ringdijk kwamen kort voor 12:00 uur twee personenauto’s met elkaar in botsing na een voorrangsfout. Omdat er rekening mee werd gehouden dat niet iedereen zelfstandig uit zijn/haar voertuig kon komen, werd ook de brandweer opgeroepen. Die hoefde uiteindelijk echter niemand te bevrijden. De ambulancedienst heeft zich over de betrokkenen ontfermd en twee personen naar het ziekenhuis gebracht.

Bergingsbedrijf Ista uit Oosterland heeft de beide personenauto’s getakeld. De weg was ter plekke tijdelijk afgesloten. Het verkeer werd ter plaatse omgeleid door de politie en de wegbeheerder. 

-->

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren