Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
40 files van totaal 112 km

Politie onderzoekt verdachte situatie Vlissingen-Oost

Toegevoegd: 14-11-2023, 00.38 uur - Update: 14-11-2023, 09.47 uur
Door: Roland de Jong

RITTHEM - Verschillende politie-eenheden zijn in de nacht van maandag op dinsdag ingezet nadat vanuit havengebied Vlissingen-Oost bij Ritthem een melding binnen was gekomen over een verdachte situatie.


Zeker vijf politiewagens werden op pad gestuurd nadat de melding rond 23.00 uur binnen was gekomen. De agenten trokken uit voorzorg kogelwerende vesten aan. Politiewagens werden opgesteld bij de rotondes aan de Engelandweg en de Frankrijkweg. Andere eenheden surveilleerden over de Europaweg Noord.

Speciale aandacht werd geschonken aan de bedrijfsterreinen rondom de Bijleveldhaven tussen de Denemarkenweg en de Finlandweg. Rond 00.20 uur vertrok de politie weer. Volgens een woordvoerster van de politie werd uiteindelijk niets bijzonders aangetroffen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren