Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Speurhonden ingezet bij integrale controle Middelburg

Toegevoegd: 16-11-2023, 16.26 uur
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – Meerdere instanties zijn donderdag ingezet bij een integrale controle in Middelburg. Er werden onder andere speurhonden ingezet.


De controle werd gedaan in samenwerking met Gemeente Middelburg, de politie en professionals van het Twickelerveld. Er werd bij meerdere bedrijven op het bedrijventerrein Arnestein in Middelburg controles gedaan. De controles werden bij willekeurige bedrijven uitgevoerd. De gemeente heeft laten weten donderdag of vrijdag met de onderzoeksresultaten naar buiten te komen.

Het Twickelerveld European Detection Dog Service is een specialist op het gebied van speurhonden. Deze speurhonden zijn onder andere getraind in het opsporen van explosieven, drugs, vuurwerk en geld. De hondengeleiders zijn afkomstig uit verschillende afdelingen van de overheid.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren