Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 9 km

Slachtoffers ongeval N59 komen uit Renesse en Oosterland

Toegevoegd: 16-11-2023, 17.02 uur - Update: 17-11-2023, 13.06 uur
Door de klap raakten vijf personen bekneld.
Door de klap raakten vijf personen bekneld.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

ZIERIKZEE – De slachtoffers van het ongeval van donderdagmorgen op de N59 bij Zierikzee komen uit Oosterland en Renesse. De politie doet verder onderzoek naar de precieze toedracht van het ongeval.


Het ongeval gebeurde vanmorgen omstreeks 07.25 uur op de Nieuwe Koolweg. Bij de aanrijding waren twee auto’s en een bestelbus betrokken. Door de klap belandde één van de auto’s in een naastgelegen sloot. De vier inzittenden, twee mannen en twee vrouwen uit Renesse, raakten bekneld. Ook de bestuurder van de bestelbus, een man uit Oosterland, raakte bekneld.  De slachtoffers zijn door de brandweer bevrijd en overgedragen aan het medisch personeel.

Meerdere ambulances en traumahelikopters werden ingezet om de slachtoffers naar het Rotterdamse en lokale ziekenhuis te brengen. De andere betrokkene is door het ambulancepersoneel onderzocht, maar hoefde niet mee.

De verkeersspecialisten van de politie hebben op de locatie van het ongeval een sporenonderzoek gedaan. De politie vervolgt dit onderzoek naar de toedracht van het ongeval.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren