Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Politiehelikopter zoekt naar vermiste man

Toegevoegd: 18-11-2023, 01.50 uur
Politiehelikopter zoekt naar vermiste man
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

NIEUWERKERK - Vanwege een vermissing op Schouwen-Duiveland heeft de politie vrijdagavond een helikopter ingezet. De vermiste persoon is inmiddels weer terecht.


Over de man, die zich verplaatste in een grijze Kia, werd rond 21.45 uur een Burgernetbericht verstuurd. Op dat moment cirkelde de politiehelikopter al zo'n twintig minuten boven het eiland. De helikopterbemanning zocht een gebied af tussen Nieuwerkerk, Ouwerkerk en Zierikzee.

In het Burgernetbericht stond onder meer het signalement van de man. Inwoners van Schouwen-Duiveland werden opgeroepen naar hem uit te kijken. Na eenhalf uur zoeken vertrok de politiehelikopter weer. Kort voor middernacht was de vermiste man weer terecht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren