Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij steekpartij Ovezande, één arrestatie

Toegevoegd: 18-11-2023, 02.07 uur
Door: Roland de Jong

OVEZANDE - In Ovezande is vrijdagavond iemand gewond geraakt bij een steekincident. De politie heeft één persoon aangehouden als verdachte. De gewonde is naar het ziekenhuis gebracht.


Het geweldsincident vond rond 23.50 uur plaats in een woning aan de Burgemeester Andriessenstraat Ovezande. Direct na de melding gingen meerdere politie-eenheden en twee ambulanceteams met spoed ter plekke. Ook werd de traumahelikopter uit Rotterdam opgeroepen maar deze werd uiteindelijk niet ingezet.

De ambulancemedewerkers hebben zich ontfermd over het slachtoffer. Volgens de politie had de gewonde een (vermoedelijke) steekwond in de buik. Voor zover nu bekend was geen sprake van ernstig letsel. Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.

Politieagenten hebben ter plaatse een man aangehouden. Hij wordt verdacht van zware mishandeling. Omdat de verdachte niet goed Nederlands sprak, werd een tolk ingeschakeld. De verdachte is naar Torentijd in Middelburg gebracht. De politie doet nog nader onderzoek naar wat er precies is gebeurd.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren