Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 19 km

Auto's getakeld na botsing A58 's-Heer Arendskerke

Toegevoegd: 18-11-2023, 18.48 uur
Meerdere voertuigen moesten worden getakeld.
Meerdere voertuigen moesten worden getakeld.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

'S-HEER ARENDSKERKE - Meerdere voertuigen zijn zaterdag aan het einde van de middag beschadigd geraakt bij een aanrijding op de A58 ter hoogte van 's-Heer Arendskerke.


Tussen Heinkenszand en Lewedorp kwamen rond 17.05 uur meerdere auto's met elkaar in botsing. Nadat de eerste hulpverleners ter plekke waren gekomen, werd rond 17.15 uur ook nog een ambulanceteam opgeroepen. Of er daadwerkelijk iemand gewond raakte bij de aanrijding, is nog niet bekend.

Bergingsbedrijf De Moor heeft meerdere auto's getakeld. Vanwege het ongeluk moesten de linkerrijstrook en de vluchtstrook op de rijbaan richting Vlissingen tijdelijk worden afgezet. Hiervoor schakelde Rijkswaterstaat medewerkers van Vermeulen Groep in. De botsing zorgde niet voor grote verkeershinder.

Bij 's-Heer Arendskerke gebeurde rond 15.00 uur overigens ook al een verkeersongeluk. De bestuurder van een bakwagen raakte hier in de berm en belandde in een sloot. Van letsel bleek geen sprake te zijn.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren