Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Automobilist mogelijk onder invloed, wapens gevonden

Toegevoegd: 19-11-2023, 10.35 uur
Automobilist mogelijk onder invloed, wapens gevonden
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

ZOUTELANDE - Agenten hebben vannacht in Zoutelande een man aangehouden die mogelijk onder invloed van drugs achter het stuur van zijn auto zat. In het voertuig werden drugs, vuurwerk en wapens aangetroffen.


De verdachte werd rond 02.45 uur bij de Sint Janskerke aan de kant gezet omdat hij eerder al eens onder invloed zou hebben gereden. Een drugstest wees uit dat de man ook nu mogelijk onder invloed was. Omdat er een enorme wietlucht uit de auto kwam, werd aan de verdachte en zijn drie passagiers gevorderd om alle drugs die ze bij zich hadden aan de politie te geven. Daarop overhandigde de verdachte twee joints.

De auto werd door agenten doorzocht waarna er zes messen werden gevonden. Ook vonden agenten flesjes met mogelijk GHB, zakjes met pillen en poeders, cannabis en twee stuks vuurwerk. Ook was de auto voorzien van blauwe verlichting. Deze is in beslag genomen. De bestuurder, een 36-jarige man uit Tiel, is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap (20-11-2023 om 15:12)
@justitia dus wat jou betreft is Zeeland ook voor criminelen van buiten de provincie, zoals de ratten die in het holst van de nacht bij Zoutelande rondrijden. Volgens mij kom je zelf ook niet uit Zeeland gezien je eigenaardige reactie. Dit soort mensen kunnen we hier missen als kiespijn.
Thomas (19-11-2023 om 18:24)
Was weer een rave in de Hooizolder. Waarschijnlijk vandaar vertrokken
Justitia (19-11-2023 om 13:35)
@jaap Zeeland is niet alleen voor zeeuwen, wen er eens aan.
Jaap (19-11-2023 om 11:13)
Goede vangst van de politie, mooi dat dit uitschot tegen de lamp gelopen is. Wat komt tuig uit het oosten van het land hier doen? Nu maar hopen dat ze niet met een proces-verbaal weer in vrijheid gesteld worden in afwachting van een rechtszaak. Wat mij betreft dit soort gelijk opruimen.
vanpuffelen (19-11-2023 om 11:00)
Goed werk van de politie , nu nog een goede straf.
Cookie-instellingen beheren