Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bestuurder ongeluk bedreigt en beledigt agenten

Toegevoegd: 19-11-2023, 10.53 uur
De bestuurder werd naar een ziekenhuis gebracht.
De bestuurder werd naar een ziekenhuis gebracht.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

OUD-VOSSEMEER - De automobilist die zaterdagavond bij Oud-Vossemeer in een greppel belandde, heeft later in het ziekenhuis agenten bedreigd en beledigd. De man reed mogelijk onder invloed.


De bestuurder raakte rond 21.00 uur van de weg in de bocht waarin de Duivekeetseweg overgaat in de Molenweg. Ambulancemedewerkers ontfermden zich over de automobilist. Na onderzoek ter plekke werd besloten de bestuurder voor nadere controle en behandeling over te brengen naar een ziekenhuis.

In het ziekenhuis werd bloed bij de man afgenomen om te kijken of hij onder invloed van alcohol of drugs was. De 22-jarige man, afkomstig uit Oud-Vossemeer uitte vervolgens bedreigingen en beledigingen aan het adres van agenten. Hierop is hij, nadat hij ontslagen was uit het ziekenhuis, direct aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Het rijbewijs van de man is ingenomen. De personenauto werd door een berger van Van Eijck uit het slootje gehaald. De weg was rond 22.15 uur weer helemaal vrij.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap (19-11-2023 om 11:38)
Personen die zulk gedrag vertonen mogen wat mij betreft uitgesloten worden van enige hulp ook. Ze hebben lak aan alles dus keer het om. Zonde van de hulp die ze krijgen. Ze zoeken het maar uit want ze weten het toch zo goed?.
Cookie-instellingen beheren