Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
33 files van totaal 98 km

Vrouw beledigt agenten, start livestream en wordt opgepakt

Toegevoegd: 19-11-2023, 16.29 uur
Vrouw beledigt agenten, start livestream en wordt opgepakt
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een vrouw heeft in de nacht van zaterdag op zondag in het centrum van Middelburg op straat agenten beledigd. Nadat ze hierop werd aangesproken, startte ze een videostream. Uiteindelijk werd de vrouw aangehouden.


De vrouw werd door de politie aangesproken met de vraag of het wel goed met haar ging. Kennelijk was deze bezorgdheid niet gewenst want de vrouw begon de agenten in het bijzijn van passanten voor van alles uit te maken. Daarbij gebruikte ze volgens de politie ook een "verschrikkelijke ziekte".

"Toen ze hiermee geconfronteerd werd, begon ze de staandehouding live te streamen. Want, zoals ze zei: ze had 26.000 volgers en die moesten hier getuige van zijn", zo vertelt de politie op social media. Omdat de vrouw haar toon niet aanpaste en bovendien geen identiteitsbewijs kon tonen, veranderde de staandehouding in een arrestatie. Zodoende is ze "geheel live" aangehouden en voorgeleid, zo meldt de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
zeeuw (19-11-2023 om 18:07)
moet je niet vagen wat voor aso dat is
nixdus (19-11-2023 om 16:57)
Helemaal stoer dit live streamen van je aanhouding hoor, echt zo geweldig en dat allemaal voor je volgers! Mens ga nadenken over hoe en wat je verder met je leven wilt gaan doen, of heb je zo weinig grijze cellen dat je geen idee hebt waar ik het over heb? Het is wel helemaal in om alles wat er op straat gebeurd, of het nu een ongeluk met goede afloop is of erger, het wordt allemaal "vastgelegd" door de GSM generatie. Aanhoudingen, vernielingen, noem het maar op, ik vindt het zo zielig! En weet je, er komt een dag/moment dat een van deze personen op een dag filmpjes bekijkt en ziet hoe iemand uit zijn of haar kennissenkring voorbij komt!
Cookie-instellingen beheren