Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
27 files van totaal 87 km

Schade bij botsing Communicatielaan Terneuzen

Toegevoegd: 20-11-2023, 14.40 uur
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN – Bij een ongeval op het industrieterrein in Terneuzen zijn maandagmiddag twee kleine personenauto’s beschadigd geraakt. Er raakte niemand gewond.


Het ongeval gebeurde omstreeks 13.25 uur bij een bedrijf ter hoogte van de kruising tussen de Communicatiestraat en de Communicatielaan in Terneuzen. Door onbekende oorzaak reed één van de voertuigen rakelings langs een elektriciteitskast. Beide voertuigen liepen schade op.

De politie en ambulancedienst kwamen met spoed ter plekke. Er bleek echter niemand gewond te zijn geraakt. De politie heeft de betrokkenen geholpen bij het invullen van de schadeformulieren.

 


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Richard (21-11-2023 om 21:54)
Henk heeft het helemaal juist. Rechts krijgt geen voorrang daar.
Henk (21-11-2023 om 16:15)
Wat veel weggebruikers vergeten is dat verkeer van rechts hier voorrang heeft. Dit is bij alle kruisingen op dit industrieterrein het geval. Ik heb zelf ook al meerdere malen bijna een aanrijding gehad, omdat men maar gewoon doorrijdt.
GizzyMayn (21-11-2023 om 15:04)
Ongeluk zal zijn oorsprong vast kennen in de gebrekkige communicatie tussen beide bestuurders...
Cookie-instellingen beheren