Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto in weiland bij Dreischor, vrouw zwaargewond

Toegevoegd: 21-11-2023, 12.22 uur
Door: Eugène Harthoorn

DREISCHOR – Bij een eenzijdig ongeval op de Zuiddijk bij Dreischor is dinsdagmorgen een vrouw zwaargewond geraakt. De personenauto kwam in een weiland tot stilstand.


Het ongeval gebeurde omstreeks 10.50 uur op de kruising met de Bogerdweg. Door mogelijk een medische oorzaak verloor de 42-jarige vrouw uit Nieuwerkerk de macht over het stuur. Ze ramde een elektriciteitkast en kwam vervoglens aan de overzijde van een sloot tot stilstand. De politie, ambulancedienst en de brandweer werden opgeroepen.

Volgens de politie raakte de vrouw zwaargewond bij het ongeval en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Ook werd er een traumahelikopter opgeroepen. Deze is echter niet ter plekke gekomen.. Bergingsbedrijf Ista heeft het beschadigde voertuig uit het weiland getakeld en vervolgens afgesleept.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arthur (22-11-2023 om 12:04)
De auto heeft niet eens zoveel schade, geen gordel aan?
Cookie-instellingen beheren