Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumaheli ingezet bij ernstig ongeluk Sint Kruis

Toegevoegd: 22-11-2023, 14.00 uur - Update: 22-11-2023, 17.02 uur
Door: Roland de Jong

SINT KRUIS - In de buurt van het Zeeuws-Vlaamse Sint Kruis zijn woensdagmiddag twee personen gewond geraakt bij een verkeersongeluk. Eén van de twee werd per traumahelikopter afgevoerd.


De slachtoffers zaten in personenauto's die rond 12.05 uur met elkaar in botsing kwamen bij de kruising van de Kerkweg, de Oostweg en de Spitsbroekweg, tussen Sint Kruis en de Belgische plaats Sint-Laureins. Door de aanrijding belandden beide voertuigen in een sloot. De brandweer werd opgeroepen om de inzittenden uit de wagens te helpen. Uiteindelijk hoefde niemand uit de auto geknipt worden.

Vanuit het Belgische Brugge kwam een traumahelikopter ter plaatse. Het traumateam heeft één van de gewonden overgebracht naar het ziekenhuis in Brugge. De andere gewonde is door een ambulanceteam weggebracht. Nadat de slachtoffers waren afgevoerd, heeft de brandweer het wegdek gereinigd. Tot 13.20 uur was de weg ter plekke deels afgesloten.

De politie heeft een bergingsbedrijf gevraagd om de beide auto's te takelen. Over de oorzaak van de botsing is nog niets bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Drica (22-11-2023 om 19:25)
Oja nu kon wel de MUG uit Brugge in ZVL verschijnen. Moet vaker kunnen ipv de TH uit Nijmegen, Rotterdam of Amsterdam.
Cookie-instellingen beheren