Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
33 files van totaal 124 km

Ernstig ongeluk N290 Vogelwaarde, weg afgesloten

Toegevoegd: 22-11-2023, 19.31 uur - Update: 22-11-2023, 21.03 uur
Door: Roland de Jong

VOGELWAARDE - Op de Provincialeweg (N290) is woensdagavond tussen Vogelwaarde en Terhole een ernstig ongeluk gebeurd. De weg is om die reden voorlopig afgesloten.


Tussen de kruising met de Havendijk en die met de Middelweg van de Cambron kwamen rond 18.05 uur een personenauto en een busje frontaal met elkaar in botsing. Al snel werd duidelijk dat het ging om een ernstig ongeluk. Zodoende werden meerdere ambulanceteams, politie-eenheden en de brandweer opgeroepen.

Vanuit Rotterdam steeg een traumahelikopter op. Het traumateam landde rond 18.35 uur op het fietspad aan de zijde van de Havendijk. Bij het ongeval zijn meerdere personen gewond geraakt. Eén van hen is met de traumahelikopter overgebracht naar het Erasmusziekenhuis in Rotterdam. Het exacte aantal gewonden is nog niet bekend.

De politie doet ter plaatse sporenonderzoek. Om die reden is de N290 afgesloten tussen de rotondes Rapenburg-Vogelwaarde en Terhole. De provincie heeft een omleidingsroute ingesteld. Hoe lang de afsluiting nog gaat duren, is niet duidelijk.

Zie ook:

Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet (22-11-2023 om 21:18)
Er staat er maar 1 op de verkeerde weghelft dus moeilijk is de oorzaak niet
Cookie-instellingen beheren