Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 9 km

Belgische visser stierf bij noodlottig ongeluk

Toegevoegd: 22-11-2023, 20.43 uur
Door: Roland de Jong

CADZAND - De man die woensdagmiddag om het leven kwam aan de kust bij Cadzand, is een man uit België. Hij kwam volgens de politie in de problemen tijdens het vissen.


De hulpdiensten kregen rond 14.10 uur de melding dat ter hoogte van de strandpaviljoen DOK14 aan de Zwartepolderweg iemand werd gereanimeerd aan de waterlijn. Naast de ambulancedienst werden ook de brandweer, de politie en de KNRM ingezet. De komst van de eveneens gealarmeerde traumahelikopter werd geannuleerd toen deze boven Walcheren vloog. De inzet van de hulpdiensten mocht helaas niet meer baten, het slachtoffer overleed ter plekke.

Eerder meldde de politie al dat het slachtoffer te water was geraakt. Inmiddels is duidelijk dat het gaat om een 69-jarige visser uit het Belgische Maldegem. Hij kwam volgens de politie tijdens het vissen in de problemen. "Het gaat om een noodlottig ongeval. Het politie-onderzoek is afgerond", aldus de politie woensdagavond.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren