Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ongeluk N290 Vogelwaarde: Drie gewonden

Toegevoegd: 22-11-2023, 21.02 uur
Door: Roland de Jong

VOGELWAARDE - Bij het ongeluk dat eerder vanavond gebeurde op de Provincialeweg (N290) bij Vogelwaarde zijn in totaal drie personen gewond geraakt. Dat meldt de politie.


Tussen de kruising met de Havendijk en die met de Middelweg van de Cambron kwamen kort na 18.00 uur een personenauto en een busje frontaal met elkaar in botsing. Waardoor dat precies gebeurde, is nog niet duidelijk. De politie kan al wel laten weten dat sprake is van drie gewonden. Eén van hen is per traumahelikopter overgebracht naar het Erasmusziekenhuis in Rotterdam. De anderen zijn met ambulances weggebracht.

Verkeersspecialisten van de politie zijn ter plaatse om sporenonderzoek te doen. Om die reden zijn zowel de hoofdrijbaan als het vrijliggende fietspad langs de N290 afgesloten tussen de rotondes Rapenburg-Vogelwaarde en Terhole. De provincie heeft een omleidingsroute ingesteld. Hoe lang de afsluiting nog gaat duren, is niet duidelijk.

Bekijk ook ons eerdere videoverslag:

Zie ook:

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren