Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

File door botsing met vrachtauto A58 Krabbendijke

Toegevoegd: 23-11-2023, 11.14 uur
Door: Roland de Jong

KRABBENDIJKE - Een botsing tussen een vrachtwagen en een bestelauto tussen Rilland en Krabbendijke heeft donderdagochtend voor filevorming gezorgd op de A58.


De voertuigen kwamen rond half elf ter hoogte van de Koedijk met elkaar in botsing op de rijbaan richting Vlissingen. De bestelauto reed door onbekende oorzaak tegen de achterzijde van de vrachtwagen. Beide voertuigen liepen schade op. Voor zover bekend raakte er niemand gewond.

Vanwege de botsing was de rechter rijstrook tijdelijk dicht. Rijkswaterstaat schakelde Vermeulen Groep in om de weg af te zetten. De aanrijding zorgde volgens de ANWB voor een vertraging van zo'n drie kilometer. De extra reistijd bedroeg volgens Rijkswaterstaat zo'n 7 minuten. Bergingsbedrijf Van Egeraat heeft de bestelauto rond 10.55 uur getakeld.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren