Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Persoon gewond bij val door dak in Kats, heli ingezet

Toegevoegd: 23-11-2023, 16.20 uur
Door: Roland de Jong

KATS - Tijdens werkzaamheden op een erf aan de Emelissedijk in Kats is donderdagmiddag iemand door een dak gevallen en gewond geraakt. Het slachtoffer is per traumahelikopter naar een ziekenhuis gebracht.


Nadat de persoon was gevallen, hielden de hulpdiensten aanvankelijk rekening met een reanimatie. Daarom werden naast vier politie-eenheden en twee ambulances ook first responders van de brandweer opgeroepen. Volgens een woordvoerder van de politie was het slachtoffer echter aanspreekbaar en was van een reanimatie dus geen sprake.

Vanuit Rotterdam kwam een traumahelikopter ter plekke. Deze landde rond 15.45 uur op het erf. Twintig minuten later werd het slachtoffer per helikopter overgebracht naar het ziekenhuis in Rotterdam. De Arbeidsinspectie is door de politie geïnformeerd over het bedrijfsongeval.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren