Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Loodsboot in de problemen bij Domburg

Toegevoegd: 24-11-2023, 15.52 uur
Loodsboot in de problemen bij Domburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

DOMBURG – Voor de kust van Domburg is vrijdagmiddag een loodsboot in de problemen geraakt. Meerdere reddingsboten van de KNRM werden ingezet.


De Kustwacht kreeg omstreeks 14.00 uur de melding binnen dat de loodsboot motorproblemen zou hebben. Direct werden de reddingsboten van Westkapelle, Breskens en Neeltje Jans ter plaatse gestuurd. Ter plekke bleek dat het de boot niet meer op eigen gelegenheid verder kon varen.

Met behulp van een sleepboot van Multraship zal de loodsboot naar Vlissingen worden gesleept. Een medewerker van de Kustwacht laat desgevraagd weten dat het niet nodig was om de vier opvarenden te evacueren.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren