Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto over de kop Oude Rijksweg Kruiningen

Toegevoegd: 25-11-2023, 20.17 uur
Door: Eugène Harthoorn

KRUININGEN – De bestuurder van een BMW is zaterdagavond met de schrik vrijgekomen bij een eenzijdig ongeval bij Kruiningen. Zijn auto belandde op de kop in de berm.


Het ongeval gebeurde omstreeks 19.05 uur op de rotonde op de kruising van de Oude Rijksweg en de Sluisweg. Vermoedelijk door de weersomstandigheden verloor de bestuurder de macht over het stuur en belandde ondersteboven in de berm. De bestuurder bleef ongedeerd.

Bergingsbedrijf De Moor is ter plekke gekomen om de auto weer op vier wielen te zetten en af te slepen. Een medewerker van de Provincie heeft voorzien in een wegafzetting. Het verkeer werd over de parallelweg gestuurd.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (27-11-2023 om 10:58)
Weersomstandigheden de oorzaak? waar heeft de chauffeur les gehad? Je moet je rijstijl aanpassen aan de omstandigheden en niet proberen om de 600 meter tussen de twee rotondes binnen de 5 seconde af te leggen zoals in de formule 1. en als je dat doet weet dan wat je auto en jij als bestuurder aankan.
Cookie-instellingen beheren