Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Beschonken scooterbestuurder veroorzaakt ongeval Renesse

Toegevoegd: 26-11-2023, 15.50 uur
Beschonken scooterbestuurder veroorzaakt ongeval Renesse
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

RENESSE – Een voetgangster is zaterdagnacht gewond geraakt nadat zij op de Hogezoom werd aangereden door een beschonken brommerbestuurder. De bestuurder van de scooter is ook gewond geraakt.


De 23-jarige scooterbestuurder kwam rond middernacht met zij scooter tegen een voetgangster aan. Volgens de politie kon hij de vrouw niet meer ontwijken. Door het ongeval kwamen beide personen ten val.  De vrouw, een 44-jarige vrouw uit Dreischor is door medewerkers van de ambulancedienst onderzocht. Ze hoefde niet mee maar moest wel door dokter worden behandeld, aldus de politie.

De 23-jarige man uit Renesse is wel met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Omdat uit onderzoek bleek dat de man te veel alcohol had gedronken, werd er in het ziekenhuis door een arts van de GGD een bloedproef afgenomen. Ook bleek hij niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs en was de scooter niet voorzien van een verzekering. De politie heeft een proces-verbaal tegen de man opgemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (26-11-2023 om 18:48)
@Ad Jonkers, helemaal eens met je reactie. Maar zolang we van die softe rechters hebben die niet willen aanpakken, zullen ze weer een waardeloze straf krijgen. Het wordt tijd voor Rechters die weten van aanpakken.
Ad Jonkers (26-11-2023 om 16:10)
Bestuurder onder invloed, geen geldig rijbewijs en onverzekerd...... Een optelsom van overtredingen! Vernietigen die scooter en hopelijk een forse boete voor deze verkeershufter 1e klasse.
Cookie-instellingen beheren