Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Komende week militaire training in gemeente Vlissingen

Toegevoegd: 26-11-2023, 20.17 uur
Komende week militaire training in gemeente Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – Aanstaande week zal er in gemeente Vlissingen een militaire oefening plaatsvinden. Het doel is opleiding en training van militairen.


De oefening zal van 30 november tot 2 december plaatsvinden in de gemeente. De oefening WAKE UP ’23 is een gezamenlijke oefening van Defensie, politie en de Kerncentrale Borssele.

De oefening wordt gehouden in het kader van opleiding en training voor militairen van de Koninklijke Landmacht, Koninklijke Marine, Koninklijke Luchtmacht en Koninklijke Marechaussee. Voor zover bekend zal er geen hinder ontstaan voor het verkeer.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Thijs (28-11-2023 om 12:09)
@Arnold Voel je je op je teentjes getrapt? Om je vraag te beantwoorden, dan zoek je maar een andere baan. Zo simpel is dat. Als militair heb je geen eisen te stellen, je volgt commando's op. Dat is je werk. Dus als er gezegd wordt, 'spring', dan is de enige vraag die je als militair kan stellen is, 'hoe hoog?' Je wilt wel oorlogje spelen in het buitenland waarvan je mogelijk niet terugkomt, maar verhuizen naar Groningen zou dan te veel zijn? Het leger hier stelt toch geen ene reet voor. Hopelijk hebben we geen geluidsoverlast van het PANG PANG geroep
Emergo (27-11-2023 om 16:40)
Arnold Tuurlijk maar dat verwacht enige nuancering maar ja...
Thera (27-11-2023 om 16:13)
Arnold, volledig met je eens! Enkelen hier roepen maar wat zonder achtergrond te weten hoe het werkelijk in elkaar zit. Die voelen zich blijkbaar goed bij voorbaat al negativiteit rond te strooien..en t hards roepen als ze zelf hulp nodig hebben van hulpdiensten. Erg als je zo'n persoon in je kennissenkring hebt.
Arnold (27-11-2023 om 14:42)
Wat een intelligente opmerkingen weer. Het korps mariniers is een onderdeel van de Koninklijke Marine. En zij zijn het die hier dus komen oefenen, mogelijk zelfs met assistentie van het troepen transportschip, wat weer valt onder de vloot. Wellicht is deze oefening zeehaven gerelateerd en daarom in Vlissingen gepland. Dus alle opmerkingen over hier niet geplaatst willen worden van het Korps Mariniers en hier wel oefenen, slaan dus nergens op. Deze militairen zijn vaker en langer van huis dan de gemiddelde reageerder op dit forum. En voor degene op dit forum die nog werken, hou zouden jullie het vinden als je baas plots naar Groningen wil verhuizen en jou verplicht om alles wat je hier hebt opgebouwd achter te laten en mee te gaan?
Ik (27-11-2023 om 09:26)
Ze moeten wereld wijd alle wapens afschaffen, en laat de grote heren die zo graag oorlog willen het met elkaar uitvechten met de vuist. Dan is er nooit geen oorlog meer. Wat wereld wijd gebeurt is zo zinloos,elkaar kapot schieten en mensen die er niets mee te maken hebben afmaken. Die grote pieten moeten ze levenslang geven en dan laten verhongeren in de cel.
Jos (27-11-2023 om 08:04)
Bewoner en Lezer; De Mariniers wilde niet naar Vlissingen, dat is wat anders dan de Marine die jarenlang een kazerne in Vlissingen hadden waar nu dus asielzoekers worden gehuisvest.
Cookie-instellingen beheren