Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie vindt drugs in woning Philippine

Toegevoegd: 27-11-2023, 08.42 uur
De drugs zijn in beslag genomen.
De drugs zijn in beslag genomen.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

PHILIPPINE - In een woning in Philippine heeft de politie zondagavond verschillende soorten drugs aangetroffen. De politie deed de vondst naar aanleiding van meldingen.


In de woning trof de politie handelshoeveelheden cocaïne en XTC aan. Ook werd er ketamine gevonden, zo meldt de politie. Er wordt nog nader onderzoek gedaan. Als het onderzoek is afgerond, zal proces-verbaal worden opgemaakt tegen de verdachte. De drugs zijn in beslag genomen.

Volgens de politie werd de woning binnengetreden naar aanleiding van diverse meldingen. De politie roept op verdachte situaties altijd door te geven, eventueel anoniem via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000) of de Drugs Overlast Lijn (0800-0225085).


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren