Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bewoner sluit zichzelf buiten tijdens het koken

Toegevoegd: 27-11-2023, 21.50 uur
Bewoner sluit zichzelf buiten tijdens het koken
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Brandweer en politie zijn maandagavond te hulp geschoten nadat in Middelburg iemand zichzelf had buitengesloten tijdens het koken.


De bewoner van een huis aan de Van Heemskerckstraat stond rond 18.00 uur zonder sleutels buiten terwijl er een pan op het vuur stond en er ook nog eens een ovenschotel in de oven zat. De brandweer en de politie probeerden de kunststof voordeur zonder schade te openen maar dat bleek onmogelijk. Daarom werd de verhuurder ter plaatse gevraagd.

Helaas zou het nog wel een poosje gaan duren voordat de verhuurder ter plekke kon zijn, dus werd besloten om de deur van de meterkast, welke zich aan de buitenkant van het huis zat, te verwijderen. Op die manier konden zowel het gas- als de elektriciteit worden afgesloten, zo meldt de brandweer.

De bewoner heeft zelf de komst van de verhuurder afgewacht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tobias Overdulve (28-11-2023 om 18:01)
Je zal het maar hebben. Ik heb mezelf een keer in adamskostuum buitengesloten. Gelukkig vond ik in m'n schuur een trombone en daar kon ik de tuindeur forceren.
Ries (28-11-2023 om 06:36)
Gelukkig goed afgelopen. Je zal het maar hebben dat je huis afbrandt. Ik heb mezelf vorig jaar een keer buiten gesloten toen er een kartwedstrijd bezig was in huis.. ook niet echt veilig natuurlijk
Cookie-instellingen beheren