Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Botsing op Sloeweg bij Oost-Souburg

Toegevoegd: 27-11-2023, 22.52 uur
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - Op de Sloeweg tussen Oost-Souburg en Vlissingen is maandagavond een botsing ontstaan. Er werd een ambulance opgeroepen maar uiteindelijk bleef het bij materiële schade.


Het ongeluk gebeurde tussen de A58 en de spoorwegovergang bij de Sloebrug. Ter plekke ontstond een botsing tussen zeker twee voertuigen. De hulpdiensten gingen uit van een ongeval met letsel en daarom werden naast meerdere politie-eenheden ook ambulancemedewerkers opgeroepen.

Na onderzoek bleek er niemand gewond te zijn geraakt. Geen van de voertuigen hoefde getakeld te worden. Na een half uur was de weg weer helemaal vrij.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (28-11-2023 om 18:22)
Nooit voor je voorganger denken dat die nog wel doorrijdt bij de stoplichten. Kijken kijken kijken en afstand en niet te hard rijden dan heb je tijd om te hendelen
Cookie-instellingen beheren