Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig ongeluk Stolpweg Nieuwerkerk

Toegevoegd: 29-11-2023, 08.16 uur
Door: Roland de Jong

NIEUWERKERK - Op de Stolpweg bij Nieuwerkerk heeft woensdagochtend een ernstig verkeersongeval plaatsgevonden. Eén persoon is hierbij zwaargewond geraakt.


Door onbekende oorzaak reed een personenauto tegen een boom. Het ongeluk gebeurde rond 06.55 uur, in de buurt van de kruising met de Velddamseweg. Meerdere ambulances, de brandweer en een traumateam werden opgeroepen om hulp te verlenen. Het slachtoffer is per ambulance weggebracht. Met het traumateam werd een rendez-vous afgesproken.

De auto raakte bij het ongeluk zwaarbeschadigd en is total loss. Een bergingsbedrijf is opgeroepen om het voertuig op te halen. Vanwege het ongeval was een deel van de Stolpweg enige tijd afgesloten. Over de oorzaak van de botsing is nog niets bekend.

Zie ook:

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Middelburger (29-11-2023 om 19:05)
Komst vast door die Hagelbui !
Cookie-instellingen beheren