Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vossemeersebrug tijdelijk dicht na aanrijding

Toegevoegd: 29-11-2023, 10.38 uur
Door: Roland de Jong

NIEUW-VOSSEMEER - De Vossemeersebrug tussen Oud- en Nieuw-Vossemeer is vanochtend enige tijd afgesloten geweest vanwege een aanrijding. Ook de brandweer werd ingezet.


Op het Brabantse deel van de brug kwamen op de Molenweg een bestelbus en een personenauto met elkaar in botsing. Het ongeval gebeurde rond 09.00 uur. Volgens de politie was sprake van een kop-staartbotsing. Of er bij het ongeval letsel is ontstaan, is nog niet duidelijk. Omdat er mogelijk een gasfles zou lekken, werd de brandweer van Nieuw-Vossemeer met spoed ter plekke gevraagd.

De brug werd in beide richtingen afgesloten. De weg was dicht tussen de kruising Hikseweg-Kreekweg (zijde Oud-Vossemeer) en de kruising met de Moorseweg (Brabantse zijde). De betrokken voertuigen zijn getakeld door bergers van Van Eijck en Van Egeraat. Nadat de weg gereinigd was met behulp van een veegwagen, kon deze rond 10.00 uur weer worden opengesteld.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren