Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 64 km

Ongeval met vrachtwagens op A58 bij Kapelle

Toegevoegd: 30-11-2023, 10.13 uur - Update: 30-11-2023, 11.36 uur
Bij het ongeval zijn twee vrachtwagens betrokken.
Bij het ongeval zijn twee vrachtwagens betrokken.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Op de A58 bij Kapelle heeft vanochtend een zware aanrijding plaatsgevonden waarbij twee vrachtwagens zijn betrokken. Eén persoon is gewond geraakt.


Het ongeluk is gebeurd tussen de Vlaketunnel en de Vierwegen, op de rijbaan richting Vlissingen. De aanrijding werd rond 09.50 uur gemeld. Eén van de vrachtwagenchauffeurs werd door de brandweer uit zijn cabine worden gehaald. De gewonde is met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenshuis. De chauffeur van de andere vrachtwagen, voorzien van kentekens uit Letland, bleef ongedeerd.

Bergers van De Moor en Kuzee zijn opgeroepen om te takelen. Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd. De aanrijding zorgt in ieder geval voor verkeershinder. De weg is dicht vanaf de afslag bij Kapelle. Volgens Rijkswaterstaat stond er rond 11.15 uur een file van 3,3 kilometer aan stilstaand verkeer. De extra reistijd bedroeg 28 minuten.

Vanochtend gebeurde rond 08.30 uur ook al een aanrijding op de A58 bij Goes-Zuid. Ook hierbij werden verschillende hulpdiensten ingezet. Drie auto's moesten worden getakeld. Dit ongeval zorgde voor een file van meer dan 5 kilometer. Tot na 10.00 uur was sprake van oponthoud.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren