Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 11 km

Auto uitgebrand bij station Oost-Souburg

Toegevoegd: 30-11-2023, 18.11 uur
Door: Eugène Harthoorn

OOST-SOUBURG- Nabij het NS-station in Oost-Souburg is donderdag aan het einde van de middag een auto in vlammen opgegaan. Er kwam flink wat rook vrij.


De autobrand werd rond 16.50 uur gemeld vanaf de Spoorstraat. Direct werd de brandweer met spoed ter plaatse gestuurd. Vanaf de Middelburgse post Stromenweg rukte de dagploeg met toeters en bellen uit. Bij aankomst stond het voertuig al grotendeels in brand.

De brandweer heeft de brand geblust. Volgens de eigenaar kwam er tijdens het rijden opeens rook vanonder de motorkap. Hooguit 200 meter verder waren er ook vlammen zichtbaar. De auto is uitgebrand en total loss. Bij het incident is niemand gewond geraakt.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Miranda (1-12-2023 om 06:10)
Als deze auto met verborgen mankementen is verkocht dan zou ik toch even gaan praten. En anders goed onderhoud houden en normaal mee rijden.
Cookie-instellingen beheren