Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Letsel en schade bij aanrijding Langeweg Axel

Toegevoegd: 01-12-2023, 10.39 uur
Letsel en schade bij aanrijding Langeweg Axel
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

AXEL - Op de Langeweg (N258) bij Axel is donderdagmiddag iemand gewond geraakt toen drie auto's met elkaar in botsing kwamen. Er ontstond ook materiële schade.


Een bestuurster reed volgens de politie rond 16.50 uur achterop een andere auto in de buurt van de rotonde Provinciale Weg - Kinderdijk. Door de botsing reed het voorste voertuig tegen een bestelbus. In totaal waren dus drie auto's betrokken.

De bestuurster is voor de zekerheid per ambulance ter controle naar een ziekenhuis gebracht, zo laat de politie desgevraagd weten. Bij de botsing ontstond ook de nodige schade. Zeker twee auto's moesten worden afgesleept.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren